Apple ar urma sa lanseze un iPhone 5S cu un cip A7, cititor de amprente si o baterie mai mare

0
107

kuo_iphone_5s_july

Potrivit unei mari majoritati a zvonurilor ce au legatura cu noul iPhone, se pare ca Apple va continua traditia si va lansa anul acesta un iPhone 5S, o traditie ce a inceput cu iPhone 3GS si s-a continuat cu iPhone 4S, ambele venind cu un design identic cu cel al generatiilor anterioare – iPhone 3G si, respectiv, iPhone 4 – dar cu imbunatatiri substantiale ale hardware-ului. Seria zvonurilor despre noul iPhone continua, astazi analistul Ming-Chi Kuo venind cu noi informatii despre viitorul produs al Apple, informatii ce vin in completarea celor din luna ianuarie a acestui an. Asa cum a sustinut si anterior, Kuo se asteapta ca Apple sa ne prezinte atat iPhone-ul 5S, cat si iPhone-ul low-end in decursul acestui an.

Vorbind despre iPhone 5S, Kuo crede ca acesta va avea un cip A7 produs folosind un proces de fabricatie de 28nm, va avea un cititor de amprente situat sub butonul Home, va avea aceeasi dimensiune a ecranului si aceeasi densitate a pixelilor ca si iPhone 5, va avea o camera principala tot de 8 megapixeli, dar cu un nou senzor de imagine si cu un nou blitz in doua culori, alb si galben, denumit Smart Flash. Totodata analistul american sustine ca noul terminal va avea o baterie de 1600 mAh (mai mare decat cea din iPhone 5), va fi mai subtire si mai usor si ca va fi compatibil cu reteaua TDD a China Mobile. Lansarea acestuia ar putea avea loc in cadrul unei conferinte ce va avea loc in luna iunie, urmand sa fie disponibil pe piata in luna iulie.

Continuand seria zvonurilor despre iPhone-ul mai ieftin, Kuo afirma ca noul terminal va avea o carcasa hibrid intre plastic si fibra de sticla, iar pe partea hardware ar urma sa fie identic cu iPhone-ul 5, deci nimic din specificatiile iPhone-ului 5S nu se vor regasi in acest iPhone low-end. Totodata, Kuo sustine ca iPhone-ul low-end ar urma sa fie dispobibil in 6 culori, deci ne putem astepta la un produs relativ asemanator cu iPod touch generatia a cincea.

Cel mai probabil noile terminale vor veni la pachet cu iOS 7, ce ar urma la randul sau sa ne aduca foarte multe functii noi, despre care nu stim inca nimic. Anul acesta va fi cu siguranta unul interesat pentru fanii Apple, compania americana fiind nevoita sa ridice stacheta destul de sus pentru a se ridica la asteptarile utilizatorilor.

 

Sursa: MacRumors
- Reclamă -