Apple a lansat OS X Mountain Lion 10.8.3 pentru utilizatori

0
77

OS X 10.8.3 changelog

In urma cu cateva minute, Apple a lansat OS X Mountain Lion 10.8.3 pentru toti utilizatorii de Mac-uri. Dupa publicarea a paisprezece versiuni beta, cei de la Apple au decis ca in sfarsit sa ne ofere aceasta versiune a OS X ce este disponibila pentru dezvoltatori inca din luna noiembrie a anului trecut. Noul OS X 10.8.3 aduce posibilitatea de a rascumpara iTunes gift card-uri in Mac App Store folosind camera built-in a Mac-ului, Boot Camp-ul aduce suport pentru Windows 8 si Mac-urile cu 3TB hard drive, rezolva cateva probleme, printre care problema cu expresia „File:///” ce inchidea subit aproape orice aplicatie, rezolva o problema cu difuzoarele iMac-urilor din 2011 si aduce imbunatatiri pentru utilizarea contului Microsoft Exchange.

Totodata, OS X 10.8.3 include si versiunea 6.0.3 a Safari, care imbunatateste navigarea pe o pagina pe care este facut zoom, imbunatateste performanta pe paginile web cu continut plug-in si rezolva cateva probleme din versiunile anterioare. Interesant este ca Apple include printre aceste noutati si imbunatatirea navigarii pe facebook.com

Pentru a face update la noua versiune a OS X Mountain Lion va trebui sa accesati Mac App Store, sectiunea Updates si sa dati click pe butonul Update din dreptul Software update.

UPDATE: Desi Apple nu a specificat nimic in legatura cu acest lucru, OS X Mountain Lion 10.8.3 imbunatateste si autonomia bateriei din MacBook-uri. Cei de la Mac Observer au descoperit ca in cazul MacBook Pro Retina Display 15 inch autonomia a crescut cu peste 20 de minute, adica aproape 7 ore de utilizare. Totodata, acestia specifica si faptul ca nu se poate vorbi de o crestere atat de importanta a autonomiei in cazul celorlalte modele de MacBook.

 
Sursa: Apple
- Reclamă -