Apple a lansat iOS 6.1.3 pentru utilizatori

0
216

iOS 6.1.3 update

In urma cu cateva minute, Apple a lansat iOS 6.1.3 pentru toti utilizatorii iOS device-urilor compatibile cu iOS 6 – iPhone 3GS sau mai nou, iPad 2 sau mai nou, iPod touch 4 sau mai nou. Conform Apple, noua versiune a iOS rezolva problema care permitea ocolirea codului de blocare si accesarea contactelor si a apelurilor din aplicatia Telefon, si aduce cateva imbunatatiri pentru hartile din Japonia. Pe langa acestea, iOS 6.1.3 s-ar putea sa includa si alte noutati mai putin importante, si sa blocheze solutia de untethered jailbreak.

iOS 6.1.3 poate fi descarcat direct de pe propriul terminal prin OTA update, sau din iTunes. Este recomandat sa faceti update la noua versiune a iOS mai ales pentru faptul ca inlatura o vulnerabilitate importanta care putea fi folosita de oricine pentru a va accesa device-ul. Pentru a face update, puteti accesa tutorialul de mai jos, pasii 1-8:

Pentru a vedea intreaga lista cu orasele in care Apple a adus imbunatatiri hartilor in ultimele luni, accesati acest link:

- Reclamă -