Apple lanseaza AirPort Utility update pentru iOS si Mac, actualizeaza si routerele AirPort

0
247

Screen Shot 2013-02-07 at 10.00.02 PM

Apple a lansat in cursul noptii trecute un update pentru AirPort Utility, aplicatie care ne permite sa ne configuram si administram routerele AirPort direct de pe iOS si Mac. Atat versiunea pentru iOS (1), cat si cea pentru Mac (2) aduc posibilitatea ca utilizatorii ce detin mai multe routere sa isi extinda reteaua de vizitatori, aduc posibilitatea de a conecta imprimante WPS cu routerele AirPort si un suport international imbunatatit. Versiunea 1.2 a Airport Utility pentru iOS imbunatateste si administrarea parolelor.

1. Pentru a face update la versiunea 1.2 a AirPort Utility, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea Updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton Update pe care trebuie sa apasati, sau, puteti face update-ul si urmand link-ul de mai jos:

  • AirPort Utility pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

2. Pentru a face update la versiunea 6.2 a AirPort Utility, trebuie sa intrati in Mac App Store, sectiunea Updates si sa dati click pe butonul Update din dreptul Software update.

Totodata, Apple a lansat si firemware 7.6.3 pentru Time Capsule si pentru modelele 802.11n ale AirPort Express si AirPort Extreme. Acest firemware update aduce noutatile cu care vine ultima versiune a AirPort Utility pentru Mac si iOS (vezi mai sus). Pentru a face update la versiunea 7.6.3 a AirPort-ului dvs, va trebui sa accesati aplicatia AirPort Utility de pe iOS sau Mac si sa faceti click pe butonul Update din dreptul numarului versiunii firemware-ului curent:

Update firemware AirPort Mac

- Reclamă -