Apple ar urma sa lanseze un ceas inteligent care ruleaza iOS si are ecran curbat

0
159

iwatch2

In ultimele luni au aparut diverse zvonuri despre ce urmeaza sa revolutioneze Apple in viitorii ani, cele mai vehiculate produse fiind televizorul „iTV” si un ceas inteligent „iWatch”. Diverse publicatii au afirmat ca au informatii din interiorul companiei din Cupertino si ca acestia vor lansa intr-un viitor apropriat un ceas inteligent. In confirmarea acestor tipuri de zvonuri vin jurnalisti ai doua dintre cele mai importante publicatii din SUA: New York Times si Wall Street Journal.

Conform unui jurnalist de la New York Times, Apple este in procesul de dezvoltare al unui smartwatch care ar avea un ecran curbat si ar rula o versiune modificata a iOS. Desi pe piata exista diverse modele de ceasuri inteligente, produsul celor de la Apple se va remarca prin implementarea unui ecran curbat folosind un proces unic de fabricatie si prin folosirea iOS, care chiar daca ar fi o versiune modificata – probabil ceva asemanator cu ceea ce se foloseste in iPod nano generatia a saptea – ar face din acest produs unul dorit de foarte multi utilizatori. Deocamdata, nu se stie ce functii ar putea sa implementeze Apple in acest smartwatch, dar se zvoneste ca acesta ar urma sa aiba unele aplicatii prezente in iOS, inclusiv Siri, si ca ar urma sa se conecteze cu iOS device-urile prezente pe piata.

La scurt timp de la publicarea acestui zvon de catre jurnalistul de la NY Times, cei de la WSJ vin cu informatii suplimentare, care le-ar sustine intr-un fel pe acestea. Acestia afirma ca Apple este in procesul de testare al smartwatch-ului, a carui functionalitate va fi asemanatoare cu cea a unui smartphone. Cei de la Foxconn ar fi implicati in fabricarea acestui ceas, in acest mement testandu-si capacitatea de a produce destul de multe produse incat sa satisfaca cerintele de ordinul milioanelor ce ar urma sa le aiba un astfel de ceas produs de catre Apple.

Deocamdata, acestea sunt simple zvonuri, absolut nimic nu este sigur, chiar daca sursele par a fi sigure, in trecut, acestia au mai lansat zvonuri care nu s-au dovedit a fi veritabile. Totusi, Apple are in plan un produs complet nou, revolutionar, dar nu se stie care va fi dintre cele publicate pana acum si, mai ales, cum va arata sau functiona, iar pana la momentul adevarului nu ramane decat sa ne delectam cu astfel de informatii.

 

Sursa: New York Times, Wall Street Journal
- Reclamă -