Subway Surfers pentru iOS – update este disponibil in App Store

0
1642

Subway Surfers 1.7.0 Rio de Janeiro

Astazi compania Kiloo a lansat un update pentru binecunoscuta aplicatie Subway Surfers. Aceasta aplicatie este inspirata dupa Temple Run, existand totusi unele diferente in ceea ce priveste gameplay-ul si obstacolele, care sunt, cel mai adesea, niste simple trenuri fie in miscare, fie statice, si care vor incerca sa ne opreasca sa fugim de politistul si cainele sau ce ne urmaresc pe intreg parcursul unei curse. Acest joc nu are vreun final, o cursa terminandu-se numai atunci cand suntem prinsi de politist, iar multiplele power-up-uri ar trebui sa ne ajute sa ii facem viata mai grea acestuia.

Eroii Subway Surfers isi continua aventura in jurul lumii, trecand, prin intermediul acestui update, din New York in Rio de Janeiro pentru a sarbatori celebrul carnaval. Pe langa schimbarea locului in care se petrece actiunea, versiunea 1.7.3 a Subway Surfers mai aduce si un nou personaj, Carmen, care este disponibil o perioada limitata de timp, au fost adaugate 3 noi board-uri, printre care si unul care va creste semnificativ viteza de deplasare, un nou power-up este disponibil, Score Booster, care creste multiplicatorul scorului cu 5 puncte si a acum toate Headstart-urile sunt Mega. Aplicatia Subway Surfers este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad si are dimensiunea de 44,3 MB.

Pentru a face update la versiunea 1.7.3 a Subway Surfers trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea Updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton Update pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos

  • Subway Surfers pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -