Rezultatele financiare ale Apple pentru Q1 2013 vor fi anuntate peste cateva ore

0
117

Apple Q1 rezultate financiare 23 ianuarie

Apple urmeaza sa anunte peste cateva ore rezultatele pentru primul trimestru fiscal al anului 2013. Acest anunt a fost facut inca de pe data de 3 ianuarie a acestui an. Aceste rezultate vor fi anuntate printr-un comunicat de presa, urmat de o conferinta audio in care cativa membri ai Apple, printre care si CEO Tim Cook si CFO Peter Oppenheimer vor duscuta despre profitul, incasarile si evolutia companiei, urmand ca mai apoi sa raspunda intrebarilor jurnalistilor care urmaresc evenimentul. Pentru acest eveniment, Apple ofera streaming audio live pe propriul website.

Pe masura ce s-a apropriat aceasta zi, multi analisti, dar si jurnalisti au facut speculatii cu privire la ceea ce va fi anuntat astazi, insa nimeni nu stie care vor fi cifrele anuntate si daca acestea vor stabili noi recorduri, mai ales ca iPhone 5 si iPad mini au avut un succes mare si ca oamenii au facut coada la magazinele Apple inainte de sarbatori. Nu este exclus ca dupa ce Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q1 2013, actiunile companiei sa creasca puternic, mai ales ca dupa lansarea iPhone 5 acestea au urmat un trend descendent, scazand de la 700 $ pana la 498 $ (cifra atinsa saptamana trecuta). In prezent, o actiune Apple valoreaza 509 $ si urmeaza un trend ascendent.

Intreaga conferinta audio va fi transmisa live pe website-ul Apple la ora 2:00 p.m. PT (0:00 ora Romaniei) si o veti putea asculta de pe computer doar daca aveti instalat QuickTime 7 sau mai nou, sau de pe iPhone/iPad/iPod touch care ruleaza iOS 4.2 sau mai nou. Pentru a asculta conferinta, accesati acest link.

- Reclamă -