Diptic pentru iPhone si iPad – update este disponibil

0
935

Diptic 6.1 update

Diptic este aplicatia creata de catre cei de la Peak Systems, care ne ofera posibilitatea de a crea colaje cu fotografii direct de pe iPhone sau iPad, totul facandu-se intr-un mod foarte simplu si rapid. Diptic ne ofera 165 de layout-uri diferite, intr-un layout incapand, in functie de stilul sau, maximum 9 poze, care pot fi aranjate dupa bunul plac. Pozele adaugate pot fi editate prin ajustarea contrastului, a luminozitatii sau a saturatiei, dar si prin aplicarea unuia din cele 14 filtre disponibile sau prin schimbarea texturii, dimensiunii si a felului in care sunt aranjate bordurile. Toate aceste colaje pot fi ulterior distribuite pe Facebook, Twitter, Instagram, etc. sau salvate in iOS device-ul nostru. Daca va place sa creati colaje, atunci Diptic este aplicatia recomandata pentru a o folosi, interfata acesteia fiind una foarte bine gandita, iar multitudinea de layout-uri va vor face sa stati si sa va ganditi minute in sir care dintre acestea este cel mai potrivit pentru ceea ce v-ati gandit. Desigur ca cei de la Peak Systems s-au gandit sa adauge pe langa cele 165 de layout-uri disponibile alte cateva sute, multe alte texturi pentru borduri, dar si transformarea layout-urilor simple intr-unele extensibile, totul fiind disponibil in mai multe pachete ce pot fi cumparate prin intermediul in-app-purchase. Diptic este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad si are dimensiunea de 20,6 MB.

Astazi aplicatia Diptic a primit un update care este destinat, conform dezvoltatorului, nostalgicilor, deoarece readuce vechiul slider printre cadre, pe langa cel implementat intr-una din versiunile anterioare, precum si o mai rapida incarcare a imaginilor. Totodata, versiunea 6.1 a Diptic readuce valorile numerice pentru glisoarele bordurilor si ale culorilor, cadrul gol este acum, la exportare, alb si pe langa toate acestea sunt aduse si clasicele rezolvari de probleme si imbunatatiri.

Pentru a face update la versiunea 6.1 a Diptic trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea „Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

 

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.

 

- Reclamă -