Cum sa faceti update la iOS 5.2 pe Apple TV – Tutorial

2
354

Apple TV 5.2 software update

Apple a lansat ieri iOS 5.2 pentru Apple TV, noua versiune a acestia aducand trei noutati importante: functia Up Next, posibilitatea conectarii unei tastaturi Bluetooth si o mai buna navigare prin libraria muzicala iCloud. Pentru a face update la ultima versiune a iOS pentru Apple TV, cel mai simplu este sa accesati functia Actualizare Software disponibila in meniul acestui device. Mai exista inca o posibilitate, de a descarca software-ul nou de pe un computer si apoi de a-l instala pe Apple TV prin conectarea acestuia la computerul respectiv. Pentru a face update la iOS 5.2 direct de pe Apple TV trebuie doar ca acesta sa fie conectat la internet si sa urmati pasii de mai jos.

  1. Din meniul principal al Apple TV-ului dvs, selectati aplicatia Configurari;
  2. Selectati General;
  3. Mergeti pana la Actualizare software si faceti click el;
  4. Apple TV-ul dvs va cauta noul update. Dupa ce l-a gasit va va anunta printr-un mesaj ca este disponibila o actualizare pentru Apple TV-ul dvs. Selectati Descarcati si instalati;Apple TV descarcare noua versiune iOS
  5. Apple TV-ul dvs va descarca noul software, dupa care il va instala. Intregul proces va dura cateva minute;
  6. Dupa ce iOS 5.2 a fost instalat pe Apple TV-ul dvs, acesta va porni automat si il veti putea folosi.

 

Daca doriti sa faceti update folosind computerul, atunci descarcati iOS 5.2 accesand unul din link-urile de mai jos (in functie de versiunea Apple TV-ului pe care il aveti)

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, lasati un comentariu sau accesati forumul.

 

- Reclamă -