Pudding Monsters a fost lansat in App Store – Review

- Publicitate -

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rV1dlN-dbJQ]Dezvoltatorii celebrei aplicatii Cut the Rope au lansat un nou joc de tip puzzle numit Pudding Monsters. Acesta se vrea a fi cel putin la fel de frumos si de patimator precum este Cut the Rope. Scopul acestui joc este de a ajuta micul monstru de budinca sa isi salveze prietenii din frigiter pentru a fi impreuna cu ei.

Acest joc are, deocamdata, trei episoade diferite: Fridge Escape, Room Invaders si The Neighborhood, fiecare avand 25 de nivele. Cel de-al 25-lea nivel al fiecarui episod este si cel mai dificil si ascuns pana cand sunt completate celelalte.

Pudding Monsters

Pentru a completa un nivel, trebuie sa mutati Pudding Monsters prin incapere pentru ca acestia sa se lipeasca. Nu e chiar asa de usor precum ati crede. Odata ce ati mutat un monstru intr-o directie, acesta va continua sa se deplaseze in acea directie pana cand se va lovi de ceva. Daca monstrul iese din suprafata de joc, ati pierdut. In fiecare nivel sunt diferite obiecte care functioneaza ca si niste bariere ce impiedica monstrii sa paraseasca suprafata de joc. Nivelul se termina in momentul in care se ciocnesc toti monstrii, ramanand lipiti unul de celalalt. Totodata, pentru a avea un punctaj mai mare, vor trebui acoperite cu monstrii cele trei stele de pe gresie.

In Pudding Monsters exista mai multe tipuri de monstri, fiecare avand un comportament si un caracter diferit, dar si mai multe tipuri de obstacole, care odata atinse de un monstru, reactioneaza diferit in functie de tipul obstacolului. Multumita diferitelor tipuri de monstrii si de obstacole, Pudding Monsters se transforma dintr-un simplu joc intr-o adevarata provocare, facand imposibil de lasat device-ul din mana.

Pudding Monsters este disponibil in App Store sub forma a doua aplicatii diferite, una pentru iPad si alta pentru iPhone. Din pacate, progresul din joc nu se sincronizeaza intre device-uri, pentru a putea incepe jocul pe un iPad si a-l termina pe iPhone. Ar fi mult mai interesant daca celor 75 de nivele li s-ar adauga si acest lucru.

Per total, Pudding Monsters este o aplicatie intr-adevar amuzanta, care se poate transforma usor intr-o patima. Daca ati jucat Cut the Rope, atunci sigur gameplay-ul va va fi familiar si vi se va parea ca Pudding Monsters este chiar mai buna decat primul titlu lansat de Chillingo Ltd in App Store, care s-a bucurat de un mare succes printre posesorii de iOS device-uri si nu numai. Pudding Monsters merita sa fie alaturat colectiei dvs de jocuri.

 

  • Pudding Monsters pentru iPhone si iPod touch 0,89 € – Descarca acum
  • Pudding Monsters pentru iPad – 0,89 € – Descarca acum

 

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Campania Apple „Capturat pe iPhone 6s” aduce noi imagini colorate în numeroase locuri de pe glob

Compania Apple și-a extins recent campania publicitară „Caputrat pe iPhone” publicând o serie de noi imagini colorate,...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.