Google a lansat YouTube Capture pentru iPhone

0
98

YouTube Capture iOS

Google a lansat YouTube Capture, o aplicatie dedicata inregistrarii videoclipurilor pentru ca acestea sa poata fi incarcate rapid pe YouTube, Google+, Facebook si Twitter, simultan. Totodata puteti finisa un videoclip prin intermediul acestei aplicatii, corectand culoarea, stabilizandu-l, taia din el partile dorite spre a fi eliminate si adauga melodii.

Una din cele mai importante caracteristici ale YouTube Capture nu este adresata tocmai utilizatorilor ei, ci celor care vizualizeaza acel clip, deoarece aplicatia forteaza automat utilizatorul sa inregistreze clipul video in modul vedere. Un lucru care dezamageste la YouTube Capture este faptul ca un videoclip poate fi inregistrat la o rezolutie de maximum 720p, chiar daca aveti un device capabil sa inregistreze 1080p.

Youtube Capture iPhone

Google a facut o treaba destul de buna cu YouTube Capture, pe care, din pacate, nu au integrat-o direct in aplicatia YouTube pentru iOS, cerandu-ni-se sa folosim doua aplicatii diferite. Aceasta aplicatie aduce suport si pentru limba romana.

YouTube Capture pentru iPhone este disponibila in App Store, avand dimensiunea de 27,3 MB.

 

Pret – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -