Fruit Ninja pentru iPhone – update este disponibil

0
147

Fruit Ninja iPhone

Aplicatia Fruit Ninja creata de Halfbrick Studios este una din cele mai celebre aplicatii din App Store avand cateva zeci de milioane de descarcari. Binecunoscuta aplicatie are ca si scop taierea fructelor cu degetele. Gameplay-ul este foarte simplu si este cunoscut de oricine, cred ca nu exista prea multa lume care sa nu fi vazut macar o data aceasta aplicatie sau chiar sa o fi si jucat. Fruit Ninja are patru moduri de joc: classic mode in care trebuie sa tai toate fructele fara a atinge bombele; zen mode, in care aveti la dispozitie 1:30 minute pentru a taia cat mai multe fructe si, implicit, a obtine un scor cat mai mare; arcade mode, in care, timp de un minut trebuie sa taiem cat mai multe fructe fara a lovi bombele; si multiplayer mode in care putem juca cu persoane din intrega lume sau cu prietenii prin intermediul Game Center.

Fruit Ninja pentru iPhone si iPod touch a primit un update care aduce cateva noutati cum ar fi adaugarea unor noi lame (noi modele ale urmelor lasate de degete atunci cand taiem fructe): Cloud Kicker si Rakura Slicer, noi imagini de fundal: Cloudy Skies si Cerry Blossom Background si noi provocari. Versiunea 1.8.4 (514) a Fruit Ninja mai aduce si suport pentru iPhone 5 si un magazin de unde ne putem cumpara mai multe fructe.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea “Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

 

Pret – 0,89 € – Descarca acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.

- Reclamă -