FlightBoard – Live Flight Departure and Arrival Status este aplicatia gratuita a saptamanii

0
169

In fiecare joi Apple ofera cate o aplicatie gratuita pentru o saptamana, saptamana aceasta cei din Cupertino alegand aplicatia FlightBoard – Live Flight Departure and Arrival Status, foarte utila pentru cei care calatoresc cu avionul si nu numai.

Prin intermediul acestei aplicatii avem posibilitatea de a vizualiza toate plecarile si toate sosirile dintr-un aeroport, tabelul cu aceste informatii din interiorul FlightBoard aratand la fel ca si cel fizic dintr-un aeroport. In acest tabel putem vedea compania de zbor, numarul zborului, destinatia/locul din care vine, poarta si ora la care pleaca/soseste avionul. Apasand pe unul din zborurile din tabel vom vedea mai multe detalii despre zbor inclusiv intarzierile care pot interveni. Toate datele sunt actualizate odata la 5 minute si sunt informatii despre nu mai putin de 16000 aeroporturi din intreaga lume si 1400 de companii de zbor. Totodata avem posibilitatea de a distribui informatiile despre zboruri prin mail sau prin retelele de socializare.

Aceasta aplicatie este utila si pentru tara noastra, printre cele 16000 de aeroporturi se numara si cele mai importante aeroporturi din Romania, in tabel aparand listate doar zborurile internationale. FlightBoard – Live Flight Departure and Arrival Status este o aplicatie universala pentru iPhone si iPad si este compatibila cu ecranul iPhone 5.

Pret – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -