Asphalt 7: Heat este disponibil gratuit in App Store

0
120

Aplicatia Asphalt 7: Heat creata de cei de la Gameloft este disponibila gratuit in App Store, promotia fiind una limitata, asa ca trebuie sa va grabiti sa o descarcati daca nu ati cumparat-o deja. Zilele trecute aceasta a primit un update care a adus cateva noutati interesante, iar astazi dezvoltatorii sai s-au gandit sa ne-o ofere gratuit.

Asphalt 7: Heat este unul din cele mai populare jocuri de tip race din App Store, transformand cursele de masini intr-un mod inedit, in care avem diferite provocari pe care trebuie sa le indeplinim pentru a debloca noi nivele. Acest joc vine cu 60 de masini diferite, de la cele mai importante firme din industria auto, cu care putem concura in nu mai putin de 150 de curse diferite in 15 locatii, replici ale unor mari orase din lumea intreaga. In cele 6 tipuri de joc diferite scopul nu este de a trece neaparat linia de sosire primii, ci de a indeplini scopul acelui tip de joc, de exemplu unul din aceste tipuri de joc va cere sa scoateti din cursa cat mai multi adversari. Intr-o cursa trebuie sa incercati sa luati banii si nitro-urile care apar la un moment dat si sa faceti drift-uri pentru a acumula puncte mai multe si pentru a va incarca rezerva de NOS. Totodata prin intermediul acestei aplicatii create de cei de la Gameloft, avem posibilitatea de a ne intrece si in modul multiplayer cu prietenii sau cu alti utilizatori ai acestui joc.

Asphalt 7: Heat este disponibla gratuit in App Store sub forma unei versiuni universale pentru iPhone si iPad si are dimensiunea de 1,27 GB.

Pret – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -