Apple poarta negocieri cu Foursquare pentru a imbunatati hartile din iOS 6

0
91

foursquare

Compania Apple incearca sa imbunatateasca hartile din iOS 6, care au reprezentat un adevarat esec si o dezamagire mare pentru utilizatorii iOS. Un ziar american relateaza ca Apple a inceput discutiile cu dezvoltatorii aplicatiei Foursquare, in care utilizatorii, intr-un numar foarte mare, isi partajeaza locatiile in care se afla, dar si cateva cuvinte despre ele, Apple dorind sa poata accesa aceste date si sa le includa in propriul serviciu de cartografie. Baza de date a Foursquare contine multe puncte de interes din orase din intreaga lume, lucru care ar fi atras compania Apple sa faca o intelegere. Deocamdata, Apple foloseste, printre altele, datele de la TomTom si Yelp pentru iOS Maps, dar au intampinat probleme mari in ceea ce priveste dezvoltarea, dar si corectarea multitudinii de probleme cu care vine serviciul lor de harti.

Apple Inc. is in early discussions to integrate local data from Foursquare Labs Inc. into its mapping application, according to people familiar with the talks, as the company continues to build an arsenal of local data to try to take on Google Inc.

The talks, which took place in recent weeks and involve Apple senior vice president Eddy Cue, are the latest sign of Apple’s plans to more tightly integrate local services into the iPhone and iPad.

Aceste negocieri vin la doar cateva zile de cand Google a lansat, in App Store, Google Maps care s-a bucurat de un succes nebun printre utilizatorii iOS. Negocierile sunt abia la inceput, nu se stie daca si cand Apple va implementa datele celor de la Foursquare, o intelegere ar veni in beneficiul utilizatorilor profund dezamagiti de ceea ce au oferit acestia pana acum in iOS Maps.

 

Sursa: The Wall Street Journal

- Reclamă -