Angry Birds implineste 3 ani, aduce 30 de nivele noi si multe alte noutati

0
97

Angry Birds este unul dintre cele mai importante si mai cunoscute titluri din App Store, care a devenit in cei trei ani de cand a fost lansata in App Store o adevarata industrie. Astazi se implinesc fix trei ani de cand a aparut pentru prima oara acest joc in App Store, joc care avea sa devina un adevarat succes, iar pentru a celebra aniversarea, cei de la Rovio au lansat versiunea 3.0 a aplicatiei Angry Birds pentru iPhone si iPad care aduce noi personaje, noi nivele si noi provocari.

Din cele 30 de nivele noi cu care vine Angry Birds 3.0 , 15 sunt nivele aniversare si 15 sunt inspirate din jocul Bad Piggies creat tot de Rovio. Aceasta noua versiune aduce compabilitate si cu ecranul de 4 inch al iPhone 5 si al iPod touch generatia a 5-a. Totodata Angry Birds 3.0 aduce si un nou personaj numit „Pink Bird”.

Pe langa titlul Angry Birds lansat acum trei ani de zile, Rovio a mai adus in App Store si Angry Birds Seasons, Angry Birds Space, Bad Piggies si cel mai nou titlu, Angry Birds Star Wars, care s-au bucurat de acelasi succes ca si primul joc din seria Angry Birds.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea „Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

 

Pret – Angry Birds pentru iPhone si iPod touch – 0,89€ – Descarca acum

Pret – Angry Birds pentru iPad – 2,69€ – Descarca acum

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.

 

 

- Reclamă -