Facebook 5.2 pentru iOS update disponibil

0
97

Facebook pentru iOS a primit un update mult asteptat. Versiunea 5.2 a aplicatiei celebrei retele de socializare aduce butonul „Distribuie” pentru postarile din news feed, precum si posibilitatea de a eticheta prietenii in orice postare, comentariu sau poza direct de pe iOS device-ul dvs. Aceste doua lucruri au fost cerute de mult timp de utilizatorii aplicatiei, deci este un lucru grozav ca in sfarsit dezvoltatorii aplicatiei le-au adaugat.

Totodata, poate ati observat ca, intr-unul din update-urile trecute, a fost eliminata posibilitatea de a va sorta noutatile dupa cele mai recente sau cele de top. Acest update aduce aceasta posibilitate inapoi, pentru a o accesa trebuie sa glisati dreapta, va va aparea slidebar-ul, apoi apasati butonul „setari”, din dreptul News Feed.

Acum, cand distribuiti ceva catre news feed-ul dvs., veti putea alege cu cine doriti sa impartasiti, dintre Public, Prieteni sau Doar eu. O alta imbunatatire a aplicatiei Facebook pentru iOS este si posibilitatea de a adauga emoji in mesaje.

Versiunea 5.2.1 lansată astăzi aduce in plus fata de versiunea 5.2, Security & bug fixes.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea updates, acolo va aparea aplicatia Facebook, in dreptul careia este un buton “update” pe care trebuie sa apasati.

;

Pret: Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -