Problema iCloud
- Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 11 ani, 11 luni de .
Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Problema iCloud
Salut, am cumparat acum cateva luni un iphone5 de la cineva de pe olx. Telefonul nu avea cont de icloud in el. Am pus contul meu…toate bune si frumoase dar cand incerc sa sterg contul, imi cere parola ca sa dezactiveze functia find my iphone, dar imi da o eroare in care spune “There was a problem deregistring this iphone with icloud. Try turning Find my Iphone off again”…chiar daca utilizatorul contului sunt eu. Care este problema?
Mentionez ca am si jailbreak pe el…versiunea ios 7.1.2
Am uitat sa mentionez ca nici nu imi mai gaseste iphone-ul cu aplicatia de pe icloud, cu toate ca atunci cand am verificat ultima data (acum vreo 1-2 luni) il gasea…
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2026 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate