Notificare email find my iphone

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #32889 Răspunde
   Dragos
   Vizitator

   Salut, am si eu o problema, nu stiu daca e locul potrivit unde sa intreb asta dar sper sa nu supar pe nimeni.Prietena mea foloseste find my iphone pt a afla locatia mea si mereu primeam notificare pe mail cum ca am fost localizat de pe un alt dispozitiv, iar de o vreme nu mai primesc deloc doar daca da cu sunet. Ce as putea sa fac? Multumesc anticipat

  • #32906 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   E-mailurile sunt trimise automat de către Apple atunci când tu sau altcineva se loghează în contul tău și nu există o configurare care să permită activarea/dezactivarea lor.

   Ceea ce trebuie să știi este că în cazul în care se loghează de pe web pe iCloud.com pentru a vedea localizarea ta, atunci primești e-mail la logarea pe iCloud.com. În cazul în care însă folosește aplicația Găsire iPhone de pe iPhone, iPad sau iPod touch, nu vei primi un astfel de e-mail atunci când se loghează și vizualizează localizarea. În ambele cazuri vei primi un e-mail atunci când efectuează o acțiune, cum ar fi redarea de sunete, blocarea cu cod de acces, punerea în Mod Pierdut sau ștergerea dispozitivului.

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Notificare email find my iphone
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă