Iphone 5 Icloud
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Iphone 5 Icloud
Etichetat: blocarea activarii, Gasire iPhone, iCloud, ios 7.1, parola, resetare
- Acest subiect are 5 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 12 ani, 5 luni de
Alex Popa.
-
AutorArticole
-
-
Alexandru Lex
VizitatorBuna,Am un iphone 5 alb ios 7.1 si as vrea sa sterg contul icloud dar nu stiu parola cum pot face ? daca ma puteti ajuta va multumesc..!
-
Alex Popa
ModeratorSalut Alex,
Gasire iPhone si blocarea activarii nu se pot dezactiva in versiunile iOS ulterioare iOS 7 fara a introduce parola contului iCloud. Daca ai uitat parola contului iCloud (aceeasi ca si parola ID-ului Apple), o poti reseta urmand tutorialul: /2014/03/16/cum-sa-iti-recuperezi-parola-id-ului-apple-tutorial/ . -
Alexandru Lex
VizitatorFaza e ca a mai avut un proprietar înainte si eu l-am cumpărat de ma ăla nu mai pot rezolva nimic sa. Șterg contul telefonul merge perfect dar mi-e frica sa nu dea ca l-a pierdut …
-
Alex Popa
ModeratorIn acest caz, contacteaza fostul proprietar si spune-i sa iti dea parola contului iCloud pentru ca a uitat sa il dezactiveze (isi poate schimba parola dupa pentru a nu exista niciun fel de suspiciuni). Degeaba ai sters contul fara parola, pentru ca blocarea activarii ramane activa, iar in cazul unei restaurari vei ramane cu dispozitivul blocat pe contul iCloud al proprietarului pana in momentul in care iti da ID-ul Apple si parola sa.
Daca Gasire iPhone se poate dezactiva, din cauza unor erori, si fara a introduce parola, blocarea activarii nu se poate dezactiva nici cum. -
Alexandru Lex
VizitatorAs mai vrea sa stiu ceva de ce am toate applicatiile in limba italiana as vrea sa schimb limba la applicatii cum o pot schimba?
-
Alex Popa
ModeratorTrebuie schimbata limba in intreg sistemul de operare: /2014/01/12/cum-sa-setati-limba-romana-ca-limba-sistemului-de-operare-ios-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-tutorial/ .
Daca dupa ce ai schimbat-o limba in aplicatii nu se modifica, reporneste dispozitivul.
-
-
-
AutorArticole

