macOS 14.1.2 Sonoma a fost lansat pentru utilizatorii de Mac

- Publicitate -

macOS 14.1.2 a fost lansat joi seară pentru posesorii de Mac-uri compatibile. Aceasta este a doua actualizare adusă macOS Sonoma 14.1 de la lansarea de luna trecută. macOS 14.1.2 nu a fost testat cu programatorii sau membrii Apple Software Beta Program.

macOS Sonoma 14.1.2 Noutăți

Potrivit notițelor lansării publicate de Apple, această actualizare furnizează corecturi de erori importante și actualizări de securitate, fiind recomandată tuturor utilizatorilor de Mac.

Mai multe detalii despre conținutul de securitate al acestor actualizări sunt furnizate în cuprinsul unui articol de asistență de la Apple. Aparent, vorbim despre două probleme ale WebKit, din cauza cărora procesarea de conținut web putea divulga informații sensibile și / sau executarea de cod în mod arbitrar. Apple susține că aceste probleme ar fi exploatate în versiuni de iOS anterioare iOS 16.7.1 (de, Apple se referă și în articolul despre conținutul de securitate al macOS 14.1.2 la versiuni de iOS, nu și la versiunile de macOS afectate de erorile adresate acum).

Precizăm că același conținut de securitate este întâlnit și la iOS 17.1.2 / iPadOS 17.1.2, lansate, de asemenea, astă-seară.

macOS Sonoma 14.1.2 Actualizare

Actualizarea la noua versiune majoră de macOS este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor care posedă Mac-uri eligibile. Ea poate fi descărcată și instalată gratuit din Configurări sistem > Actualizare software.

Actualizarea la macOS Sonoma poate fi efectuată de utilizatorii care posedă modele de Mac compatibile (vezi lista completă urmând linkul de mai jos) cu aproximativ 5 GB liberi pe disc.

Dezvoltatorii și utilizatorii care și-au actualizat sistemele la macOS Sonoma 14.2 beta nu vor putea descărca și instala și actualizarea de acum. Această actualizare nouă ar urma să fie lansată pe parcursul lunii viitoare.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

iOS 17.3 și iPadOS 17.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 17.3 și iPadOS 17.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar,...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.