iOS 16.5 beta 1 și iPadOS 16.5 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 16.5 beta 1 și iPadOS 16.5 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o zi distanță de lansarea versiunilor finale ale iOS 16.4 / iPadOS 16.4.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 16.5 / iPadOS 16.5 reprezintă a patra actualizare majoră adusă iOS 16 / iPadOS 16 și urmează să aducă o serie de caracteristici noi pentru iPhone și iPad.

Deocamdată nu cunoaștem funcționalitățile noi și importante din cele mai noi build-uri de iOS / iPadOS, însă de îndată ce acestea vor fi anunțate de către programatori, noi vi le vom prezenta.

iOS 16.5 beta 1 și iPadOS 16.5 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 16/iPadOS 16.

Deocamdată, iOS 16.5 public beta 1 / iPadOS 16.5 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 16.5 nu este cunoscută, însă este posibil ca ele să fie oferite utilizatorilor în această primăvară.

iOS 16.5 / iPadOS 16.5 succed iOS 16.4 / iPadOS 16.4, care reprezintă două dintre actualizările importante aduse iOS 16 / iPadOS 16. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 16.5 / iPadOS 16.5 beta 1 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.