HomePod 14 beta 2 permite schimbarea serviciilor implicite pentru muzică, podcasturi și cărți audio

- Publicitate -

Actualizarea software HomePod 14.0 este furnizată de către Apple unor membri ai AppleSeed, iar în cursul nopții trecute aceștia au primit cea de-a doua versiune beta a software-ului pentru boxa inteligentă.

Această actualizare vine cu o noutate așteptată de ceva vreme de către unii utilizatori, oferind posibilitatea de a alege serviciul implicit pentru muzica, podcasturi și cărți audio.

Apple nu a promovat la WWDC 2020 această nouă caracteristică pentru HomePod, însă a făcut o mențiune scurtă referitoare la introducerea ei în cadrul unui diapozitiv referitor la HomeKit.

În momentul de față, cei care nu sunt abonați la Apple Music, ci la un alt serviciu de streaming muzical, cum ar fi Spotify, nu pot reda muzica pe HomePod decât dacă folosesc AirPlay din aplicațiile pentru iOS, iPadOS și/sau macOS. Noua caracteristică din software-ul HomePod le va permite, însă, acestora să modifice aplicația de muzică implicită pentru a putea asculta muzica de pe Spotify, spre exemplu, direct pe HomePod (solicitându-i lui Siri să redea o anumită piesă / listă de redare, iar aceasta să o caute și redea direct din aplicația selectată). Același lucru este valabil și pentru podcasturi și cărțile audio.

Din câte se pare momentan, serviciile terțe vor trebui să vină cu compatibilitate pentru noua caracteristică a HomePod, astfel că va mai dura puțin până când vor apărea alternative la Apple Music, Podcasturi și Cărți în configurările pentru boxa inteligentă.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.