Aflat în testare de câteva săptămâni, Mod intunecat (Dark Mode) este disponibil în sfârșit în aplicația WhatsApp pentru toți utilizatorii de iPhone care au instalat iOS 13.

Compania deținută de Facebook a publicat în această seară o actualizare pentru populara aplicație de mesaje și apeluri care le oferă utilizatorilor de iPhone posibilitatea de a folosi WhatsApp în Mod intunecat. 

whatsapp intunecatNoua caracteristică atât de mult așteptată de posesorii de iPhone este disponibilă odată cu instalarea versiunii 2.20.30 a WhatsApp și se va activa automat ori de câte ori pe iOS este activat modul întunecat. Aceasta înseamnă că dacă ai pornit manual modul întunecat pe iPhone ori în fiecare seară (dacă este configurat să pornească automat de la apus la răsărit), te vei bucura de o interfață a WhatsApp în care albul și griul deschis sunt înlocuite, în cea mai mare parte, cu negru și nuanțe diferite de gri închis. Astfel, ecranul de întâmpinare, fundalul mesajelor, fundalul implicit al conversațiilor, bara cu instrumente  și toate secțiunile aplicației vor fi mai ușor de urmărit mai ales atunci când lumina ambientală este redusă.

Având în vedere faptul că noua caracteristică a WhatsApp este dependentă de configurarea sistemului de operare, utilizatorii care nu au instalat pe iPhone iOS 13.0 sau o versiune ulterioară nu vor putea accesa WhatsApp Messenger în modul întunecat.

Alături de noul mod întunecat, versiunea 2.20.30 a aplicației WhatsApp mai introduce și compatibilitate pentru Haptic Touch, permițând astfel și utilizatorilor modelelor de iPhone care nu au 3D Touch (cum ar fi iPhone Xr sau toată gama iPhone 11) să acceseze unele scurtături printr-o apăsare mai pronunțată pe ecran.

În plus, aceeași nouă versiune a WhatsApp mai bine și cu noi opțiuni de căutare care permit sortarea mesajelor după autorul lor sau după tipul de conținut. Astfel, utilizatorii vor putea, spre exemplu, să găsească mai ușor o poză trimisă de x sau y.

Pentru a descărca și instala noua versiune a WhatsApp va trebui să accesezi App Store > profil > butonul Actualizați din dreptul aplicației WhatsApp Messenger. Rețineți că noua versiune a WhatsApp poate fi instalată pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 9 sau ulterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.