Emisiunea Apple Carpool Karaoke: The Series este disponibilă și pentru utilizatorii Apple Music din România

0
312

Carpool Karaoke: The Series, cel de-al doilea serial de televiziune al Apple, a avut premiera săptămâna aceasta pentru utilizatorii abonați la Apple Music din România (și foarte multe alte țări).

Primul episod din sezonul 1 al noului serial TV bazat pe segmentul Carpool Karaoke din cadrul emisiunii „The Late Late Show With James Corden” i-a avut invitați pe însuși James Corden și pe Will Smith. Acesta a început „în forță” prezentându-ni-le pe cele două vedete cântând melodia „Gettin’ Jiggy Wit It” în mașină. La un moment dat, celor doi li s-a alăturat o întreagă fanfară. În minutele următoare, Corden și Smith au discutat despre istoria din spatele melodiei viersuite anterior, după care au început să cânte și alte melodii ale lui Will Smith, cum ar fi cunoscutul cântec de pe coloana sonoră a serialului „The Fresh Prince of Bel Air.” În plus, cei doi au apărut neinvitați la o nuntă și au cântat melodia „I believe I can Fly” în timpul unui zbor cu elicopterul.

Produse de James Corden, Ben Winston și Eric Pankowski, noile episoade din Carpool Karaoke: The Series vor fi încărcate pe Apple Music în fiecare dimineață a zilei de miercuri și vor veni cu gazde și invitați diferiți. Lungimea episoadelor va varia de la o săptămână la alta. Niciun episod nu va fi subtitrat / dublat în limba română.

Printre perechile care vor mai apărea în primul sezon al Carpool Karaoke: The Series se numără și Miley, Noah, Billy Ray și restul familiei Cyrus; Shakira și Trevor Noah; Sophie Turner și Maisie Williams din Urzeala Tronurilor; Queen Latifah și Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys și Taraji P. Henson; LeBron James și James Corden; șamd.

Carpool Karaoke: The Series este cel de-al doilea serial de televiziune oferit de Apple exclusiv pe Apple Music. Primul a avut premiera în iunie și se numește „Planeta aplicațiilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.