Apple a actualizat platforma Analiză Aplicație cu noi date utile

0
203

Apple a anunțat joi dimineață că platforma Analiză Aplicație din iTunes Connect a fost actualizată pentru a oferi dezvoltatorilor mai multe informații utile despre descărcările înregistrate de aplicațiile și jocurile lor.

Potrivit Apple, Analiză Aplicație va include de acum informații cu privire la locul în care utilizatorii au descoperit aplicațiile – direct de pe App Store, din alte aplicații sau de pe web. Mai mult, grație unor parametri-cheie, dezvoltatorii vor vedea aplicațiile și site-urile care au generat cele mai multe descărcări.

Această îmbunătățire a fost așteptată de multă vreme de dezvoltatori, întrucât poate să ajute la o mai bună optimizare a campaniilor publicitare.

Analiză Aplicație din iTunes Connect oferă acum informații despre locul unde clienții descoperă aplicațiile voastre, incluzând navigarea și căutarea App Store, alte aplicații și web-ul. Cu parametri-cheie bazați pe tipuri de sursă, vei putea vedea un clasament al site-urilor web și aplicațiilor care ți-au făcut trimiteri, făcând mult mai simplă optimizarea campaniilor tale de marketing.

Apple a introdus platforma Analiză Aplicație în urmă cu doi ani, oferind prin aceasta informații detaliate cu privire la utilizarea aplicațiilor și ajutând dezvoltatorii să creeze campanii publicitare mai eficiente.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.