WhatsApp Messenger 2.17.1 pentru iPhone simplifică ștergerea mesajelor și nu numai

0
571

WhatsApp Messenger, populara aplicație de mesaje și apelare voIP a fost actualizată marți dimineață de compania dezvoltatoare și vine pe iPhone cu câteva funcționalități utile pentru toți utilizatorii.

Potrivit WhatsApp, versiunea 2.17.1 a aplicației permite de acum trimiterea mesajelor chiar și în momentele când iPhone-ul tău nu este conectat la Internet. Cum? Foarte simplu – aplicația va plasa în coadă toate mesajele tale, iar când conexiunea la internet va fi pornită, acestea vor fi trimise către destinatar(i) în mod automat. Acesta este un pas mare în față pentru WhatsApp Messenger, care până acum estompa butonul de trimitere atunci când dispozitivele iPhone nu erau conectate la Internet, făcând astfel imposibilă expedierea mesajelor până la conectarea la Internet – deci la conectare erai nevoit să intri în aplicație și să tastezi mesajul sau să apeși pe butonul de trimitere.

Alături de caracteristica foarte folositoare pentru utilizatorii ce nu au planuri de date generoase, versiunea 2.17.1 a WhatsApp Messenger vine cu îmbunătățiri majore și în privința modului în care se poate gestiona spațiul de stocare pe care îl ocupă pe iPhone. În cazul în care utilizezi mult această aplicație și trimiți prin ea poze și videoclipuri, probabil că ai observat că spațiul de stocare pe care ea îl ocupă pe dispozitivul tău iOS este destul de mare și că ștergerea pozelor și a videoclipurilor din fiecare conversație nu este o sarcină tocmai ușoară. Versiunea 2.17.1 adresează această problemă prin implementarea unui ecran despre stocare redesenat, care îți permite să ștergi mult mai ușor anumite tipuri de mesaje, fără a pierde și conținutul conversațiilor.

Așadar, pentru a face puțin loc în memoria iPhone-ului tău ștergând din imaginile trimise și primite via WhatsApp Messenger, accesează setările aplicației, atinge meniul Utilizare date mobile și spațiu de stocare, selectează Spațiu stocare și apoi selectează din conversațiile afișate conținutul pe care dorești să îl elimini. Simplu și rapid.

În fine, ultima versiune de WhatsApp Messenger introduce și posibilitatea de a trimite simultan până la 30 de fotografii și clipuri video, ridicând astfel limita de 10 impusă până acum.

Actualizarea la versiunea 2.17.1 a WhatsApp Messenger va putea fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 7.0, sau o versiune ulterioară, instalată prin accesarea App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.