Aplicațiile pentru Apple TV pot avea acum până la 4GB

0
283

Apple a anunțat vineri dimineață creșterea dimensiunii-limită a unei aplicații pentru Apple TV de la 200MB la 4GB, oferind astfel dezvoltatorilor posibilitatea de a include mai multe date media în aplicațiile pe care le trimit spre publicare pe tvOS App Store, pentru o „experiență completă și bogadă la instalare”.

Până la ora actuală, toate aplicațiile pentru sistemul de operare tvOS erau limitate la 200MB, însă Apple le permitea să descarce resurse suplimentare după instalarea pe dispozitivele Apple TV. Astfel, Apple se asigura că aplicațiile sunt instalate cât mai rapid, însă nemulțumea utilizatorii care erau nevoiți să mai aștepte după pentru descrăcarea conținutului suplimentar de către aplicațiile și jocurile instalate.

Mai mult decât atât, Apple a anunțat că le va permite aplicațiilor tvOS să folosească Resurse La Cerere pentru a găzdui până la 20GB de conținut suplimentar de pe App Store. Compania americană le recomandă dezvoltatorilor de aplicații să folosească Resurse La Cerere pentru a oferi utilizatorilor descărcări mai rapide de conținut.

Resurse la Cerere permit aplicațiilor să facă lucruri precum descărcarea primelor nivele ale unui joc și să încarce altele pe măsură ce utilizatorul avansează, ștergându-le, totodată, pe cele parcurse deja, pentru a economisi spațiul de stocare de pe Apple TV.

Așadar, prin schimbările aduse astăzi de compania Apple pe tvOS, utilizatorii de Apple TV generația a 4-a se vor bucura de aplicații și jocuri mai complexe, care vor reuși să ocupe astfel spațiul de stocare de până la 64GB al dispozitivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.