Google a lansat aplicația PhotoScan pentru scanarea pozelor vechi cu iPhone

0
712

Google a lansat săptămâna aceasta o nouă aplicație pentru iOS. Intitulată PhotoScan, noua aplicație Google a fost creată pentru a simplifica scanarea fotografiilor printate folosind camerele dispozitivelor iPhone.

Odată deschis, PhotoScan îți va cere să înregistrezi rapid patru imagini separate pentru fiecare fotografie imprimată pe care dorești să o ai și în format digital. Odată înregistrate, fotografiile sunt lipite în mod inteligent de PhotoScan, iar sistemul inteligent Google de capturare a mai multor imagini va interveni pentru a elimina problemele pe care le au în mod normal pozele făcute la fotografiile printate (strălucirile, distorsiunile, etc.). De asemenea, PhotoScan are integrat un sistem de detectare automată a muchiilor, care va decupa pozele la dimensiunea corectă, precum și un sistem de corectare a orientării și perspectivei, care va interveni la nevoie.

Tot procesul acesta destul de complex se va derula în câteva secunde, iar rezultatul va fi o imagine digitală de foarte bună calitate și înaltă rezoluție pe care o vei putea salva pe iPhone-ul tău.

PhotoScan îți aduce copii digitale cu aspect grozav în câteva secunde – detectează muchiile, îndreaptă imaginea, o rotește la orientarea corectă și elimină strălucirea. Pozele scanate pot fi salvate printr-o atingere în Google Foto pentru a fi organizate, căutabile, partajate și copiate în siguranță la calitate înaltă – gratis.

PhotoScan va lucra, așadar, cu aplicația Google Foto care poate fi, de asemenea, instalată pe dispozitivele iPhone și care îți oferă gratis spațiu de stocare nelimitat pentru toate pozele și filmările tale.

Aplicația Google PhotoScan pentru iPhone poate fi descărcată gratis de pe App Store de către toți utilizatorii de iPhone 5s (sau mai recent) și iPod touch generația a 6-a cu iOS 8.1 sau ulterior instalat. Dimensiunea PhotoScan este de 65,9MB, iar dacă sistemul tău este configurat în limba română, ea va afișa toate textele în această limbă.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.