Spre deosebire de orice ceas tradițional, Apple Watch îți oferă o galerie cu numeroase cadrane din care îl poți alege pe cel pe care poți citi cel mai ușor ora și obține, dacă dorești, dintr-o privire, toate informațiile de care ai nevoie.

Printr-un simplu gest pe afișajul dispozitivului pe care îl porți la încheietura mânii, vei putea schimba cu ușurință cadranul din cronograf în simplu, din utilitar în modular, din astronomie în solar, din Mickey Mouse în XXL, din animație în… ați prins ideea. Fiecare dintre cadranele disponibile au un aspect diferit și îți permit într-o măsură sau alta să le personalizezi de la schimbarea culorilor și până la schimbarea pozei de fundal sau a complicațiilor cu informații pe care le poți obține dintr-o privire.

Modificarea cadranelor pe Apple Watch se face extrem de simplu și de rapid, de îndată ce știi acest lucru. Dacă nu știi încă, atunci vei descoperi mulțumită acestui articol cum poți să îți schimbi cadranul ceasului, indiferent de versiunea de watchOS pe care o ai instalată pe el.

Cum să schimbi cadranul Apple Watch

Accesează cadranul actual prin acționarea Coroanei Digitale, apoi:

  1. Efectuează un gest Force Touch / o apăsare puternică oriunde pe cadran (în centru ar fi cel mai ușor) pentru a deschide galeria de cadrane;cadran applewatch
  2. Glisează spre stânga sau spre dreapta pentru a descoperi toate cadranele disponibile în galerie.forcetouchapplewatch cadran
  3. De îndată ce îți vei găsi cadranul pe care îl preferi cel mai mult, atinge-l pentru a-l selecta ca și cadran principal.applewatch mickey mouse

De fiecare dată când vei porni afișajul Apple Watch, noul cadran te va întâmpina. Te-ai plictisit și de acesta? Urmează pașii de mai sus pentru a-l schimba cu un altul. Atât de simplu și de rapid!

Personalizare cadran

Fiecare dintre cadranele Apple Watch disponibile poate fi personalizat prin schimbarea detaliilor, culorilor și a complicațiilor. Mai multe informații despre personalizarea cadranului Apple Watch sunt în articolul către care face trimitere linkul de mai jos:

Ai și alte întrebări?

Dacă a rămas ceva neclar sau am omis, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

2 COMENTARII

    • El permite personalizarea cadranelor prin schimbarea culorilor și a complicațiilor – mai multe informații voi oferi într-un alt tutorial. Mersi de sugestie!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.