Aplicațiile 1Password pentru Mac și iOS au fost actualizate. Iată noutățile

0
141

Populara aplicație de stocare și sincronizare în siguranță a parolelor și a altor date confidențiale – 1Password – a primit în cursul nopții trecute două actualizări importante care includ o mulțime de funcționalități noi. Atât versiunea pentru iPhone și iPad a aplicației, cât și cea pentru Mac au fost actualizate, versiunile 5.2, respectiv 5.1 fiind acum disponibile.

Aplicația 1Password pentru Mac a primit, mulțumită acestei actualizări, o mulțime de funcționalități noi pentru sincronizare. Printre acestea se numără opțiunile de vizualizare a criptelor în timpul sincronizării, configurarea unor noi cripte pentru sincronizare și vizualizarea ultimei lor sincronizări, sincronizarea cu iOS a criptelor secundare și nu numai. Mai mult, schimbările făcute în Master Password sunt sincronizate cu toate dispozitivele prin iCloud și au fost îmbunătățite unele alternative ale Folder Sync. Separat de noutățile legate de sincronizare, alerta de sincronizare este mai curată și directă, formatarea numerelor cardurilor de credit se face mai corect, a fost îmbunătățită copierea adreselor și inclus protocolul HTTP sau HTTPS înaintea adreselor URL.

Aplicația 1Password pentru iPhone și iPad vine cu un creator de autentificări complet nou care face mult mai simplă adăugarea datelor de autentificare din sute de site-uri populare. De asemenea, versiunea 5.2 a aplicației include o serie de noutăți pe partea de design, acum întregul format al aplicației fiind mai bine organizat, aspectul editorului de parole fiind mai plăcut, pictogramele mai bogate și câmpul pentru Master Password mai inteligent în sensul că se va redimensiona în funcție de ecran. Legat de sincronizare, aplicația se laudă acum cu faptul că schimbarea Master Password pe Mac duce la schimbarea ei și de pe dispozitivul cu iOS, precum și cu faptul că ne oferă posibilitatea de a restaura backupurile sincronizate cu iTunes pentru Windows. În ceea ce privește noutățile pentru utilizatorii Pro, 1Password 5.2 include One-Time Passwords – un instrument care este adresat acelor site-uri web și servicii ce necesită o parolă secundară și aleatorie (de exemplu, Tumblr)-, o funcție de eliminare a fișierelor atașate din editorul de articole și posibilitatea de a adăuga o mulțume de noi tipuri de câmpuri, cum ar fi adrese, date sau lunile/anii. La final, aceeași aplicație pentru iOS se laudă cu îmbunătățiri pentru extensia din iOS 8, cu faptul că va memora locul din care ai părăsit-o și se va deschide tot acolo, precum și cu noutăți pentru accesibilitate.

Pentru a face actualizarea la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor 1Password pentru iOS și Mac va trebui să accesezi fila Updates din App Store (atât pe iOS, cât și pe OS X) sau să urmezi unul dintre linkurile directe de mai jos:

*Notă: Actualizarea este gratuită pentru utilizatorii existenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.