Versiunea 1.12 Temple Run 2 pentru iPhone și iPad a fost lansată pe App Store

0
1061

Jocul Temple Run 2 pentru iPhone și iPad s-a bucurat încă de la lansare de o popularitate foarte mare în rândul utilizatorilor. Descărcat fiind de câteva zeci de milioane de ori de pe App Store, faimosul joc creat de către Imangi Studios a determinat compania dezvoltatoare să vină și la acest sfârșit de an cu o actualizare destul de importantă pentru utilizatorii de iOS.

Astfel, versiunea 1.12 a Temple Run 2 a fost publicată pe App Store la acest sfârșit de săptămână, iar ea aduce următoarele noutăți: noi obiective, premii pentru fiecare artefact găsit, o pălărie specială pentru toate personajele pe care o vei debloca atunci când colectezi toate artefactele din joc, și nu numai. Potrivit dezvoltatorilor, Moș Crăciun și Doamna Crăciun sunt și ei disponibili în joc pentru a fugi în templu, iar deblocarea lor te va costa destul de multe monede. La final, versiunea 1.12 a jocului Temple Run 2 aduce o serie de corecturi în sistemul de artefacte care face apariția duplicatelor mult mai puțin probabilă.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.12 a jocului Temple Run 2 veți putea fie să accesați pagina Updates a App Store, fie să accesați de pe iPhone sau iPad următorul link direct către App Store:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.