În cursul anului 2014 compania Google a decis să concureze mai eficient cu Apple și Microsoft lansând astfel o suită de aplicații pentru productivitate care nu are o denumire, dar care include o aplicație de calcul tabelar, un editor de texte și un program care permite crearea de prezentări grafice. Toate aplicațiile care aparțin acestei suite au fost actualizate de compania din Mountain View în cursul nopții trecute și oferă utilizatorilor o serie de noutăți. Descărcarea actualizărilor poate fi efectuată de pe App Store>Updates, iar informații despre fiecare în parte găsiți mai jos:

Google Docs este, dintre toate cele trei, aplicația care a primit de această dată actualizarea cea mai majoră. Versiunea 1.1.6 a editorului de texte aduce, în primul rând, compatibilitate cu dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, afișând elementele grafice la rezoluția nativă a acestor dispozitive. Alături de această optimizare, Google a introdus în noua versiune a aplicației o funcționalitate pentru vizualizarea și editarea de texte în tabele, o compatibilitate mai extinsă cu sistemul de accesibilitate, îmbunătățiri pentru citirea și editarea de texte atunci când sunt folosite afișaje Braille și îmbunătățiri pentru compatibilitatea cu VoiceOver în timpul folosirii tastaturilor Bluetooth. La final, versiunea 1.1.6 a Google Docs aduce corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Google Sheets, aplicația de calcul tabelar, a fost și ea actualizată de către Facebook. Versiunea 1.1.5 a acesteia introduce îmbunătățiri în privința compatibilității cu dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, precum și o serie de corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

În fine, Google Slides este acum disponibilă în versiunea 1.0.5 care oferă și ea compatibilitate extinsă cu dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, precum și funcționalitatea de inserare, mutare, redimensionare și rotire a casetelor text, formelor și liniilor. Desigur, actualizarea include și nelipsitele corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.