iWatch va avea ecran curbat si un cip NFC, potrivit WSJ

0
235

Putin mai devreme va spuneam cateva dintre caracteristicile iWatch sugerate de un cunoscut analist american, iar de dimineata ve prezentam o declaratie cat se poate de surprinzatoare facuta de Jony Ive, liderul departamentelor de design, din cadrul Apple. Acum, insa, va voi prezenta o noua informatie proaspata cu unul dintre cele mai asteptate produse Apple din ultimii ani.

Se pare ca viitorul iWatch al companiei Apple va fi, intr-adevar, prezentat pe data de 9 septembrie in cadrul evenimentului special Apple care, de asemenea, ne va aduce iPhone 6 si posibil un nou model de iPad. Potrivit jurnalistilor de la The Wall Street Journal, insa, iWatch va include si tehnologia comunicarii in camp apropriat (NFC), exact la fel ca si iPhone 6 (in cazul telefonului dovetile sunt mai concrete). Implementarea tehnologiei NFC are si un scop precis pentru Apple. Alaturi de noile produse hardware, Apple va lansa si un serviciu de plati pentru mobil, iar aceasta tehnologie ar putea sta la baza lui, permitand utilizatorilor sa efectueze platile.

Mergand mai departe, aceeasi jurnalisti, pe care tindem sa ii credem avand in vedere numarul zvonurilor corecte prezentate si in trecut, sustin ca iWatch va fi disponibil in doua modele diferite (lucru sugerat mai devreme si de analistul Kuo) si ca va avea un ecran OLED curbat. Informatiile in legatura cu ecranul OLED sunt ceva mai vechi, insa confirmarea lor ne indica faptul ca intr-adevar Apple va implementa o astfel de componenta in viitorul dispozitiv „revolutionar”.

La final, aflam ca iWatch va avea o multitudine de senzori pentru masurarea unor date importante legate de starea de sanatate si conditia fizica. De asemenea, aflam ca, desi va fi prezentat martea viitoare, iWatch nu va ajunge in magazine pana la inceputul anului viitor.

Practic, WSJ reitereaza, bazandu-se pe spusele unor surse proprii, o serie de informatii mai vechi in legatura cu iWatch si ne fac sa credem cu o convingere tot mai mare ca ceasul va fi prezentat pe 9 septembrie. Marti, asadar, incepand cu ora 19:30 va astept pe iTutorial.ro pentru a discuta toate noutatile din cadrul conferintei Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.