iPhone 6 va fi prezentat, alaturi de iWatch, pe data de 9 septembrie de catre Apple in cadrul unui eveniment media care va avea loc in cadrul Flint Center din orasul american Cupertino. Locatia in care va gazdui evenimentul Apple este una oarecum neobisnuita, ea avand o capacitate de locuri mult mare decat celelalte alese in anii anteriori pentru prezentarea dispozitivelor iPhone, dar explicatia este una cat se poate de logica.

Evenimentul ne va aduce si un produs dintr-o categorie pe care Apple nu a mai explorat-o in trecut si cu care doreste sa revolutioneze o noua piata – cea a ceasurilor inteligente. Flint Center gazduia in urma cu exact 30 de ani conferinta de prezentare a primului Macintosh, iar Apple poate celebra din nou evenimentul cu un nou produs care va imbunatati vietile oamenilor. Confirmarea ca iWatch va fi prezentat pe 9 septembrie, cu toate ca nu va fi lansat prea curand, vine si, indirect de la Apple.

Pe langa diferite indicii oferite in trecut, astazi aflam de la Reuters ca Apple a invitat la conferinta de pe 9 septembrie un numar foarte mare de persoane (un lucru logic avand in vedere sala cu o capacitate dubla decat cele in care iPhone a fost prezentat anii trecuti). Mai interesant este, insa, ca multi dintre acestia sunt apropriati de industria modei, numerosi jurnalisti, critici si bloggeri din industrie primind pentru prima data invitatii la evenimentul Apple.

Luna trecuta Apple ar mai fi organizat o conferinta cu directori din lumea modei pentru a prezenta noi aplicatii legate de stilul de viata, asa ca evenimentul de pe 9 septembrie ar putea fi o extindere a conferintei restranse si secrete de atunci. Este important pentru Apple ca un numar cat mai mare de publicatii, din cat mai multe domenii, sa vorbeasca nu doar despre iPhone 6, ci si despre iWatch, iar noul produs s-ar putea potrivi foarte bine cu tema site-urilor de moda.

Marti, pe 9 septembrie, va asteptam pe iTutorial.ro pentru a discuta toate noutatile prezentate la conferinta Apple si pentru a vedea ceasul revolutionar despre care se stiu foarte putine.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.