Descarca acum noile fundaluri introduse in OS X Yosemite beta 6

0
1600

In cursul serii de luni, compania Apple a lansat doar OS X Yosemite Developer Preview 6 si noi versiuni beta ale catorva aplicatii pentru Mac, fara a oferi dezvoltatorilor care testeaza iOS 8 o noua actualizare beta. Pentru dezvoltatorii de aplicatii care testeaza OS X Yosemite beta, aceasta este o veste cat se poate de buna in conditiile in care eforturile inginerilor Apple au fost concentrate in jurul imbunatatirii unei singure versiuni a unui singur sistem de operare si nu doua, ca si pana acum. Acest lucru reiese si din lista cu noutati care este mult mai extinsa decat la versiunile anterioare, incluzand mult mai multe schimbari pe partea de design.

Printre noutatile aduse de OS X Yosemite Developer Preview 6, pe care le aveti prezentate aici, va spuneam ca se numara introducerea a catorva fundaluri noi pe OS X. Mai exact este vorba despre 4 noi fundaluri care au in centru parcul national Yosemite din California, SUA, acesta fiind si punctul de inspiratie al celei mai noi versiuni a OS X. Imaginile sunt de-a dreptul splendide si pot fi gasite in panoul Preferinte sistem de catre toti dezvoltatorii de aplicatii care au instalat deja OS X Yosemite beta 6.

In cazul in care nu esti un dezvoltator de aplicatii, insa iti doresti sa ai noile fundaluri, atunci am inclus in acest articol toate cele patru fundaluri pe care le vei putea descarca la dimensiune intreaga pe computerul tau pentru a le seta ca si imagine de fundal. Imaginile din galeria de mai jos pot fi deschise la rezolutie intreaga printr-un simplu clic, apoi salvate pe computer printr-un clic dreapta.

Imaginea de fundal principala aleasa de catre Apple pentru OS X Yosemite poate fi si ea descarcata din acest articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.