Iata cum poti adauga programul Cupei Mondiale pe calendarul iPhone si iPad

0
396

FIFA-2014-World-Cup-Schedule-iPhone

Campionatul mondial de Fotbal a inceput pe 12 iunie, iar urmatoarele 32 de zile vor aduce nu mia putin de 64 de partide extrem de interesante intre cele mai bune echipe de fotbal din lume. In cadrul acestui articol va oferam cateva modalitati prin care puteti fi la curent cu evenimentul asteptat de 4 ani, iar de la streaming live al meciurilor si pana la aplicatii utile pentru a fi la curent cu meciurile disputate, totul este acolo. Cu toate ca aplicatia oficiala, FIFA, a Cupei Mondiale de Fotbal 2014 ofera posibilitatea de a adauga meciurile care te intereseaza in aplicatia Calendar pentru a le urmari mai rapid, ce se intampla daca vrei sa ai intreg programul competitiei notat in calendarul iPhone sau iPad si accesibil mult mai usor (inclusiv de pe centrul de notificari, sectiunea Azi)? Din fericire, intreg programul CM 2014 a fost adaugat intr-un calendar la care oricine se poate abona de pe propriul dispozitiv iOS (inclusiv de pe OS X) pentru a primi alerte inainte de a incepe fiecare meci.

Cum poti adauga acest calendar? Raspunsul, urmand pasii de mai jos:

  1. Deschide aplicatia Safari pe iPhone, iPad sau Mac;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Mergi la adresa: http://icalshare.com/calendars/6610 (link direct);
  3. Atinge butonul albastru Subscribe to Calendar;IMG_3544
  4. Atinge, daca apare pe ecran mesajul „Deschideti aceasta pagina in ‘Calendar'” pe Deschideti;IMG_3547
  5. Atingeti Abonare pe casuta care va intreaga daca doriti abonarea la calendarul „World Cup 2014”;IMG_1016
  6. Atingeti Evenimente pe casuta de dialog care va anunta ca evenimentul a fost adaugat in aplicatia Calendar pentru a vedea programul.IMG_1017

Acum intreg programul CM 2014 va fi adaugat pe iPhone sau iPad, iar dvs. veti putea intra in febra fotbalului, avand informatii despre ora de incepere a meciurilor, grupa in care se joaca, si chiar arena pe care se intalnesc cele doua selectionate.- Cum acesta este un calendar la care va abonati, el nu va fi sincronizat cu iCloud, deci va trebui sa repetati procesul pe fiecare dintre dispozitivele unde doriti sa aveti programul.

Citeste si: Cum pot urmari LIVE Campionatul Mondial de Fotbal de pe iPhone sau iPad

- Reclamă -