Gasire iPhone are in iOS 8 o noua functionalitate importanta

0
332

Impreuna cu noutatile importante introduse de catre Apple in iOS 8 si prezentate in cadrul conferintei de pe 2 iunie, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch introduce cateva noutati „ascunse” care vor imbogati experienta de utilizare si vor oferi noi modalitati de control a aplicatiilor. gasire iphoneUna dintre caracteristicile folositoare introduse in functionalitatea Gasire iPhone/iPad/iPod propriu din iOS 8 este posibilitatea de a permite sistemului sa trimita ultima locatie. Aceasta optiune va trimite catre serverele Apple locatia dispozitivului iPhone atunci cand bateria terminalului a ajuns la un nivel foarte scazut.

Noua caracteristica este utila deoarece terminalele ale caror baterie s-a descarcat complet si au fost uitate intr-un loc vor putea fi gasite mai usor intrucat utilizatorul va vedea pe harta locul in care terminalul sau se afla inainte de a i se descarca bateria. Stim cu totii ca in prezent, daca un dispozitiv cu Gasire iPhone a fost pierdut, iar bateria s-a epuizat, el nu mai poate fi localizat, deoarece iCloud va afia ultima locatie cunoscutatimp de numai 24 de ore. dar diupa aceasta ni va mai fi nicio modalitate ca utilizatorii sa determine locatia dispozitivului.

Practic, in iOS 8 noi ii vom putea permite companiei Apple sa elimine acea restrictie impusa de iCloud si sa stocheze ultima locatie a dispozitivului cu iOS pentru mai mult de 24 de ore, astfel incat sa permita utilizatorilor sa contacteze compania americana daca nu si-au gasit dispozitivul si au trecut mai mult de 24 de ore de la pierderea lui.

Mai multe detalii despre modul in care puteti activa sau dezactiva noua caractersitica a iOS va vom oferi in momentul in care iOS 8 va fi disponibil pentru publicul larg. Pana atunci, puteti descoperi cele mai importante noutati aduse de iOS 8 urmand acest articol.

- Reclamă -