Iata cand urmeaza sa fie lansat iWatch

- Publicitate -

Dupa ce astazi aflam ca viitorul ceas inteligent al Apple, iWatch, ar putea include un senzor care sa inregistreze durata expunerii utilizatorului la razele ultraviolete si nu numai, acum aflam o noua informatie venita de la surse din interiorul lantului de aprovizionare al Apple care indica data lansarii noului dispozitiv. Potrivit stirii publicate pe site-ul din Taiwan, Economic Daily News, Apple va lansa iWatch in al treilea trimestru al acestui an, adica in perioada iulie-septembrie, ultima luna a trimestrului fiind cea mai probabila avand in vedere istoria lansarilor Apple din ultimii ani.

iWatch-Render-550

Aceleasi persoane ne indica si producatorii diferitor componente ale iWatch. Richtek Technology urmeaza sa furnizeze cipurile, TPK ecranele tactile din sticla de safir, iar Quanta Computer va asambla ceasul in propriile fabirici. In ceea ce priveste productia procesorului, aceasta va merge la Samsung. Toti producatorii enumerati mai sus se pregatesc sa 65 de milioane de unitati iWatch pana la sfarsitul acestui an, Apple fiind foarte increzatoare in succesul acestui produs.

Acesta nu este primul zvon in care se spune ca TPK si Quanta Computer vor participa la procesul de productie al iWatch. La sfarsitul anului trcut aflam ca Quanta Computer se pregateste pentru productia in masa a iWatch astfel incat dispozitivul sa fie prezentat in al doilea trimestru al anului 2014, iar la inceputul acestui an se spunea ca TPK va furniza ecrane flexibile AMOLED pentru ceasul inteligent.

Nimeni nu stie deocamdata cat de acurate sunt aceste informatii sau macar daca Apple va lansa anul acesta ceasul inteligent. Cu toate acestea, iWatch este o mutare pe care firma din Cupertino trebuie sa o faca pentru a atrage din nou un interes puternic din partea pietei.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.