Iata unul dintre cele mai frumoase concepte ale iWatch (Video)

0
133

toddham_iwatch_all

iWatch este produsul Apple care se tot lasa asteptat pe piata de cativa ani, alti producatori de ceasuri inteligente creand deja produse pe baza informatiilor, destul de putine, care au aparut pana acum in legatura cu acest ceas. Pana cand Apple va revolutiona si aceasta piata, iar competitorii lor isi vor revolutiona imediat produsele, diferiti designeri creeaza concepte mai mult sau mai putin realiste care prezinta iWatch-uri pe care am vrea sau nu sa le avem.sketch iWatch

Cel mai nou concept este al designerului de interfete utilizator Todd Hamilton care a creat un iWatch pornind de la Nike Fuelband, un bratara inteligenta destinata sportivilor. Designerul a pastrat profilul subtire al ceasului celor de la Nike, dar a introdus un ecran tactil si o interfata utilizator asemanatoare cu cea a iOS 7, in care pictogramele deja familiare sunt pozitionate pe verticala. Per ansamblu proiectul designerului arata bine, in pofida faptului ca nu stiu cat de util ar fi un ecran atat de ingust (vertical). Trebuie remarcata si folosirea unui ecran curbat de catre designer, saptamana trecuta aparand un zvon care ne indica posibilitatea ca Apple sa fi incheiat un parteneriat cu LG pentru producerea unor ecrane curbate de tip P-OLED.

 

Nike si Apple au colaborat mereu, Tim Cook, CEO-ul companiei Apple, facand parte si din cosniliul director al companiei Nike.

 

Sursa: Todd Hamilton

- Reclamă -