Apple publica noul spot publicitar pentru perioada sarbatorilor de iarna

0
304

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ImlmVqH_5HM]

Apple a facut deja o traditie din a publica in perioada sarbatorilor de iarna a fiecarui an cate un spot publicitar prin care sa incheie anul cu o imagine asupra modului in care produsele lor schimba in bine vietile tuturor celor care le folosec. In 2011, Apple prezenta in cadrul reclamei de Sarbatori Siri si noul iPhone 4S, iar in anul 2012 prezentau iPad-ul si functia FaceTime, folosind celebrul cantec de Craciun „I’ll Be Home for Christmas”. Anul acesta traditia este continuata cu un spot publicitar  denumit „Misunderstood” care are ca si melodie de fundal un alt cantec de Craciun „Have Yourself A Merry Little Christmas”.

Dupa cum ne sugereaza titlul materialului publicitar, acesta are in centru un tanar aparent deconectat de la lumea reala si usor ratacit undeva in zona periferiei, impreuna cu iPhone-ul sau si cu familia care celebreaza Sarbatorile fara el. Lucrurile se schimba in partea de final a reclamei de 1:30 minute cand, intr-un mediu calduros al familiei, acesta prezinta filmul de Craciun realizat de el, smulgand cate o lacrima si un zambet de fericire de la fiecare membru al familiei.

Produsele prezentate sunt un iPhone 5s cu ale sale capacitati extraordinare de a inregistra video chiar si in format slow-motion, si un Apple TV pe care tanarul il foloseste pentru a prezenta familiei realizarea sa video.

Noul clip video continua gandirea Apple si incercarea lor de a ne demonstra ca „tehnoligia de una singura nu este suficienta”, aratandu-ne ca ei pot face acest lucru mai bine decat oricine. De asemenea, materialul video ne spune o poveste si plaseaza produsele Apple in centrul vietii oamenilor, lucru adevarat pe care l-am tot vazut prezentat de cei din Cupertino in ultimii ani.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JEGLhdaFBSE]

Mai sus este cel de-al doilea clip video publicat de compania Apple cu ocazia Sarbatorilor, el fiind prezentat pe scurt in primul spot publicitar si inregistrat numai de pe iPhone 5s.

- Reclamă -