iPad mini cu ecran Retina este disponibil in magazinele Apple!

0
152

iPad mini Retina

Intr-o miscare surprinzatoare, compania Apple a pus in vanzare astazi iPad mini cu ecran Retina. Dupa ce magazinul online al companiei a fost inchis toata dimineata, iar multi au speculat ca produsul ar putea fi lansat astazi, iata ca Apple a facut mutarea fara a anunta nimic inainte sau a o promova. iPad mini este disponibil in magazinele online ale Apple din cateva tari de pe glob, dar este neclar inca daca produsul poate sau nu sa fie cumparat si din magazinele fizice ale companiei. Un iPad mini cu ecran Retina comandat astazi va fi livrat in 1-10 zile lucratoare, conform Apple, dar acesti termeni de livrare vor creste pe masura ce trec orele, deoarece tableta pare a fi disponibila in cantitati extrem de reduse in comparatie cu cererea de pe piata.

iPad mini Retina Apple Online StoreA

Din pacate, Romania nu este inclusa in lista tarilor care fac parte din primul val de lansari al iPad mini cu ecran Retina si este inca neclara data la care noul iPad cu ecran de 7,9 inch va ajunge in magazinele de la noi. In schimb, produsul este disponibil in destul de multe tari europene, iar in lista includem Franta, Germania, Marea Britanie si chiar Ungaria, unde, in cazul in care nu stiati, exista de ceva vreme un Apple Online Store oficial. Pretul la care poate fi achizitionata tableta incepe de la 389 € in cazul modelului Wi-Fi in versiunea de 16 GB sau de la 509 € in cazul modelului Wi-Fi + Cellular in aceeasi versiune de 16 GB. Intreaga lista cu preturi ale iPad mini, anuntate de catre Apple, este listata in acest articol.

iPad mini generatia 2013 aduce mult-asteptatul ecran Retina avand o rezolutie 2048×1536 la 326 pixeli per inch, adica exact acelasi numar de pixeli per inch ca si in cazul iPhone-urilor lansate din 2010 si pana in prezent, ceea ce inseamna ca pe ecranul cu o diagonala de 7,9 inch imaginile afisate vor arata splendid. Un alt salt important pe care il face a doua generatie de iPad mini este pe partea cipului integrat, acum avand un procesor A7 pe 64 biti gandit de catre Apple, care, desi are numai 2 nuclee si un singur GB de RAM ofera performante remarcabile, transformand produsele care le au integrate in cele mai rapide pe segmentul lor. iPad mini cu ecran Retina mai ofera si Wi-Fi ultrarapid avand doua antene si tehnologia MIMO cu ajutorul carora ne ofere viteze de pana la 2 ori mai mari decat generatia anterioara. Tot ce trebuie sa stiti despre iPad mini cu ecran Retina aveti in acest articol.

Puteti vizualiza oferta de iPad mini cu ecran Retina in orice magazin online al Apple din tarile in care aceste magazine sunt disponibile (de exemplu: http://store.apple.com/de/buy-ipad/ipad-mini-retina)

- Reclamă -