Cum sa imbunatatiti calitatea apelurilor pe iPhone – Tutorial

7
7242

Apel telefonic iPhone

Suntem siguri ca a existat cel putin o situatie, de cand aveti iPhone, in care a trebuit sa purtati o conversatie telefonica intr-un loc in care era foarte multa galagie in jurul dvs. Aceste situatii fac ca persoana cu care vorbeati sa trebuiasca sa „descifreze”  ceea ce spuneti sau, chiar mai rau, sa nu inteleaga nimic din spusele dvs. Inginerii de la Apple s-au gandit la aceste situatii si la modul in care ar putea imbunatati calitatea conversatiilor audio pe care noi le purtam zi de zi pe iPhone-urile noastre. Astfel, acestia au introdus in iPhone 5 si iPhone 5s un al treilea microfon care anuleaza zgomotele de fundal, dar care nu a putut fi folosit in mod implicit la capacitatea lui maxima, deoarece nu toti utilizatorii doresc anularea zgomotelor de fundal. Dat fiind aceasta situatie, angajatii companiei din Cupertino au dus lucrurile si mai departe, introducand in iOS 7 o optiune care ne permite sa activam sau sa dezactivam anularea zgomotelor, astfel incat sa multumeasca pe toata lumea. Functia vine, in mod implicit, dezactivata asa ca va trebui sa o activati urmand pasii de mai jos:

Nota: Functia ar putea sa nu fie disponibila pentru toate modelele de iPhone. Din ce am testat eu, pe iPhone 4 si iPhone 4s, ea nu este disponibila, deoarece aceste terminale nu au al treilea microfon, situat in partea din spate, iar iPhone-urile compatibile sunt numai cele mai noi de iPhone 5, inclusiv.

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iPhone-ului dvs.;
  2. Apasati pe General;Configurari notificari general
  3. Apasati pe Accesibilitate;General sus
  4. Derulati in jos pana la sectiunea Auz, si comutati butonul din dreptul Eliminare zgomot telefon pe I (verde).Accesibilitate auz

Testand de ceva timp aceasta functie, trebuie sa va spun ca ea este destul de utila si ca reduce zgomotele atat cat este posibil, iar interlocutorul aude mai bine ceea ce vorbim noi. Din pacate, chiar si cu aceasta functie activata, noi nu vom auzi la telefon in cazul in care este zgomot in jurul nostru, fiind practic imposibila o imbunatatire in acest sens (eventual, daca avem casti pe urechi).

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -