iTunes Connect va fi inchis intre 21-27 decembrie

- Publicitate -

iTunes Connect

iTunes Connect este sistemul conceput de catre Apple prin intermediul caruia dezvoltatorii de aplicatii pentru iPad, iPhone sau Mac isi pot administra aplicatiile publicate in App Store, orice solicitare de a lor fiind procesata de angajati ai Apple. In fiecare an, in perioada sarbatorilor de iarna, compania Apple le ofera tuturor angajatilor, care se ocupa de iTunes Connect, o saptamana libera pentru a-si petrece Craciunul asa cum se cuvine. Anul acesta iTunes Connect va fi inchis incepand cu 21 decembrie si nu se va mai redeschide pana pe 27 decembrie. Pentru dezvoltatori, acest lucru inseamna ca nu vor mai putea trimite nicio schimbare a aplicatiilor actuale, nu vor mai putea publica aplicatii noi si nici modifica preturile in perioada mentionata anterior.

Pentru utilizatorii de rand, inchiderea iTunes Connect inseamna ca nicio aplicatie nu va mai fi actualizata si ca preturile vor ramane la fel timp de o saptamana, ceea ce inseamna ca daca dezvoltatorii vor face reduceri de preturi aplicatiilor pentru perioada sarbatorilor, atunci toate aceste a vor ramane valabile cel putin cu o saptamana in plus. E-mail-ul pe care Apple l-a trimis angajatilor in cursul noptii trecute este listat mai jos:

iTunes Connect will be temporarily unavailable from Saturday, December 21, to Friday, December 27, 2013.

During that time, iTunes Connect will not be accessible and you will not be able to submit any apps or In-App Purchases. Processing of any Newsstand Atom feeds will be delayed until after December 27. Sales and Trends reports via the Autoingestion tool will be available but may also be delayed.

Also, you should not schedule any pricing changes or apps to go live between those dates. Pricing changes scheduled to take effect in that date range will cause the app to become unavailable for purchase until after December 27. Similarly, apps scheduled to go live during that range will not be released until after December 27.

If you have any additional questions, use the Contact Us module on iTunes Connect.

Sursa: iMore

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.