Descarca iOS 7 pentru iPhone, iPad si iPod touch (Linkuri directe)

0
326

iOS 7 Apple prezentare

iOS 7 a fost lansat de catre Apple in cursul noptii trecute, iar un numar foarte mare de utilizatori au avut probleme in a descarca noua versiune a iOS sau in a-si activa terminalul dupa instalare, motivul cel mai plauzibil fiind o suprasolicitare a serverelor companei din Cupertino. Zeci sau poate chiar sute de milioane de utilizatori au incercat sa isi instaleze iOS 7 pe terminalele lor chiar in momentul in care Apple a publicat aceasta versiune, deoarece au asteptat o vara intreaga sa aiba modificarile de design gandite de Ive si echipa sa pe treminalul lor. Problemele au mai disparut in cursul serii, dar in cazul in care aveti in continuare probleme in a descarca noua versiune a iOS 7 pe terminalul dvs., noi va punem la dispozitie linkurile directe de descarcare a iOS 7 pe toate terminalele compatibile cu aceasta versiune.

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS device-ului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Option/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Diferenta intre Cauta actualizare si Restaurare este ca in cazul primei optini nu veti pierde nimic de pe terminalul dvs, in timp ce in cazul optinii Restaurare veti pierde toate aplicatiile instalate si unele date (in cazul in care nu sunt sincronizate cu iCloud).

 

Vezi si: Cum sa faceti update la iOS 7 prin OTA sau iTunes – Tutorial

- Reclamă -