iOS 7 beta 7 urmeaza sa fie disponibil astazi pentru dezvoltatorii de aplicatii (Update)

4
140

iOS 7 iPad

Saptamana trecuta publicatia BGR ne anunta ca iOS 7 ar urma sa mai primeasca inca o versiune beta (pe langa beta 5) inaintea lansarii versiunii Gold Master, care este practic versiunea pe care o primesc si utilizatorii, dar care este testata initial numai de catre unii membri Apple cu cateva zile inaintea lansarii oficiale. Ei bine, publicatia a fost contrazisa oarecum de catre Apple, care, la numai o zi distanta, a publicat iOS 7 beta 6, o versiune beta a iOS care pare sa fi fost lansata de urgenta in incercarea companiei de a corecta o problema a iTunes in the Cloud care afecta pe toti utilizatorii. Astazi, cei de la BGR vin din nou si ne spun ca ultima versiune beta a iOS 7 inaintea lansarii oficiale, iOS 7 beta 7, urmeaza sa fie lansata astazi in jurul orei 20:00 (ora Romaniei), ca si in cazul majoritatii versiunilor beta lansate pana acum. Se pare ca unii parteneri ai Apple testeaza deja iOS 7 beta 7, deci este foarte posibil ca peste cateva ore toti dezvoltatorii sa isi poata instala noua versiune beta pe terminalele lor, blogul american oferindu-ne informatii precise despre lansarea majoritatii versiunilor beta ale iOS 7 de pana acum. Conform lor, se pare ca build-ul iOS 7 beta 7 este mult mai mare decat cel al iOS 7 beta 6 sau iOS 7 beta 5, semn ca Apple a pregatit o sumedenie de corecturi de probleme si imbunatatiri ale performantelor in versiunea beta a iOS care trebuie sa fie mult mai stabila decat cele de pana acum.

Versiunea Gold Master a iOS 7 urmeaza sa fie lansata pe data de 5 septembrie pentru ca pe 10 septembrie Apple sa ne-o prezinte din nou in cadrul conferintei destinata lansarii noilor iPhone-uri. In ceea ce priveste lansarea oficiala a iOS 7 pentru toti utilizatorii, ei bine pana pe 20 septembrie o veti putea instala pe iOS device-urile voastre, Apple urmand sa comunice ziua exacta pe 10 septembrie.

Asadar, la ora 20:00 va vom anunta, ca de obicei, daca iOS 7 beta 7 a fost lansat, dar si noutatile pe care le aduce.

Update: iOS 7 beta 7 nu a mai fost lansat de catre Apple, asa cum ne indicau aseara cei de la BGR. Publicatia iFun, care a oferit informatii valide despre versiunile beta precedente ale iOS 7, ne informeaza ca nu va mai fi nicio versiune beta a iOS 7 pana la lansarea versiunii Gold Maser de la inceputul lunii viitoare.

 

Sursa: BGR

- Reclamă -