Camera si panoul frontal al iPhone 5C apar pe internet in doua imagini noi

0
1744

Nu a trecut mult timp de cand am aflat ca iPhone-ul ieftin, despre care aveam informatii inca de la inceputul anului, va avea denumirea iPhone 5C, litera „c” de la sfarsitul denumirii viitorului treminal urmand a veni de la cuvantul „colors”. iPhone 5C este in centrul atentiei tuturor in ultimul timp, foarte multe website-uri publicand pe internet imagini spion cu ceea ce par a fi componentele reale ale unui iPhone care nu este pus in vanzare in acest moment de catre Apple, dar despre care se zvoneste ca va avea carcasa din plastic si va fi destinat celor care nu sunt dispusi sa ofere peste 600€ pe un telefon. In cursul noptii trecute au aparut pe internet doua noi imagini cu ceea ce par a fi camera iSight (principala) si panoul frontal al noului iPhone 5C, sugerandu-ne clar ca nu exista diferente foarte mari fata de iPhone 5 in ceea ce priveste aceste doua componente.

662123375e5cf8a1 camera iphone 5c

Poza cu ceea ce sustine website-ul chinezesc IT168 ca este chiar camera principala de pe iPhone 5C ne arata faptul ca Apple va folosi pe noul terminal o camera foto foarte similara cu cea de pe iPhone 5. Fiind similara cu cea de pe iPhone 5, camera foto de pe iPhone 5C ar urma sa aiba o rezolutie de 8 megapixeli, cei de la Apple punand mereu foarte mare pret pe calitatea pozelor care sunt facute cu iOS device-urile sale. In cazul in care iPhone 5C va dispune de o camera de 8 megapixeli este destul de posibil ca iPhone 5S (viitorul iPhone premium) sa contina o camera foto capabila sa inregistreze poze la o rezolutie de 12 megapixeli, dar si diverse alte functii interesante.

panou frontal iphone 5c

Separat de camera iSight a iPhone 5C, pe internet a aparut si o imagine cu panoul frontal al acestui terminal, sursa zvonului sustinand ca, desi panoul este foarte asemanator cu cel al iPhone 5, avem in imagine tocmai partea din fata a iPhone 5C.

Chiar daca nimeni nu poate proba spusele celor care au publicat imaginile, este destul de clar ca, cel putin fata de actualul iPhone 5, nu vor exista diferente foarte mari in ceea ce priveste specificatiile tehnice, dar carcasa din plastic a terminalului destinat celor cu buget mai redus va face diferenta intre el si terminalele premium ale Apple.

 

Sursa: IT168, iPhone5skopen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.