Apple si trei mari operatori de telefonie mobila confirma indirect lansarea noilor iPhone-uri de pe 20 septembrie

0
452

Un nou clip video ne prezinta o comparatie in detaliu intre carcasa aurie a iPhone 5S si iPhone 5C / iPhone 5

Ne apropriem cu pasi repezi de 10 septembrie, o zi foarte importanta in care compania din Cupertino este foarte probabil sa ne prezinte noile iPhone-uri, versiunea finala a iOS 7 si cine mai stie ce alte noutati software sau hardware. In urma cu cateva saptamani aflam o informatie destul de importanta venita de la o publicatie celebra din Japonia care ne anunta ca primul val de lansari a noilor iPhone-uri va avea loc pe data de 20 septembrie, intr-o vineri, la fel ca si anul trecut cand a fost lansat iPhone 5. In ultimul timp data a fost confirmata indirect de cei mai mari operatori de telefonie mobila din Statele Unite, Verizon, AT&T si T-Mobile, care au blocat concediile angajatilor in perioada unui singur weekend din luna septembrie, adica cel dintre 20-22 septembrie, unii dintre ei interzicand angajatilor sa isi ia concediu chiar si cu cateva zile inainte de acest weekend, totul pentru a pregati, cel mai probabil, lansarea noilor iPhone-uri.

calendar-130830

Ei bine, daca in operatorii de telefonie mobila nu aveti mare incredere, atunci in Apple cu  siguranta aveti. Cei din Cupertino confirma indirect perioada in care vor fi lansate noile iPhone 5C si iPhone 5S, blocand concediile angajatilor in intervalul de timp 15-28 septembrie, o perioada care cuprinde si data de 20 septembrie. Documentul din imaginea de mai sus a fost publicat de catre AppleInsider, si cred ca este destul de evidenta data in care vor fi lansate noile terminale.

Asadar pentru a nu mai ramane nicio urma de indoiala cu privire la prezentarea iPhone 5S si iPhone 5C sau la lansarea lor, jurnalistii din intreaga lume vor trebui sa primeasca invitatiile la marele eveniment si este posibil ca acestea sa fie trimise saptamana viitoare. De regula, angajatii operatorilor de telefonie mobila, la fel ca si cei ai Apple, nu isi pot lua concedii atunci cand sunt lansate noi iPhone-uri, deoarece acestea genereaza un interes foarte mare in randul consumatorilor si vanzari considerabile.

 

Sursa: AppleInsider

- Reclamă -