Cum sa configurati aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad sa inregistreze video in format HD – Tutorial

0
490

Facebook 5.4 update

Daca ati utilizat vreodata aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad pentru a inregistra clipuri video si a le posta in cronologia dvs., probabil ca ati observat ca modul in care arata acestea din punct de vedere calitativ este dezamagitor. Stim cu totii ca ultimele generatii de terminale mobile Apple sunt capabile sa inregistreze Full HD 1080p, iar videoclipurile captate cu aceasta camera sunt remarcabile pentru un device mobil. Cei de la Facebook incearca din greu sa comprime datele pentru a reduce din lungimea bandei consumate de utilizatori cu riscul ca experienta acestora sa fie afectata. In acest sens, ei au dezactivat in mod automat pentru toti utilizatorii inregistrarea clipurilor video in HD, dar le ofera o optiunea de a activa oricand aceasta functie pentru ca postarile lor sa arate mult mai bine. Pentru a activa inregistrarea clipurilor video in format HD pentru aplicatia Facebook de pe iPhone si iPad va trebui sa urmati pasii de mai jos. Retineti ca pasii de mai jos functioneaza numai pentru aplicatia Facebook din App Store si nu va functiona cu versiunea mobila a website-ului Facebook.com.

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Home screen iPhone 5 iOS 6 ecran pornire
  2. Derulati in jos pana la butonul Facebook si apasati pe el;Configurari sectiune social iOS 7
  3. Acum apasati pe butonul Configurari;Facebook setari social iOS 7
  4. In sectiunea Photo And Video comutati butonul din dreptul Record HD Video pe On/I.Configurari social Facebook

Acum aplicatia nativa Facebook va inregistra in mod implicit clipurile video in format HD cea ce inseamna ca toate videoclipurile inrtegistrate cu aceasta aplicatie si incarcate pe Facebook vor fi de o mai buna calitate decat inainte. Desigur, datorita acestui lucru va trebui sa asteptati mai mult timp pana cand clipurile video vor fi incarcate pe profilul dvs., dar credem ca asteptarea merita.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Reclamă -