iPhone 5S si iPhone-ul ieftin sunt prezentate de producatorii de accesorii in cateva schite

0
2127

renders-130618 iPhone ieftin concept

iPhone 5S va fi lansat mai mult ca sigur in aceasta toamna, impreuna cu un iPhone ieftin destinat celor cu buget ceva mai redus, toate zvonurile aparute in acest an indicand faptul ca Apple va aduce un nou tip de iPhone pe piata in incercarea de a isi creste mai mult cota de piata. Cei de la AppleInsider au publicat o serie de schite venite de la producatorii de carcase pentru iPhone, acestia reusind de fiecare data sa obtina imagini cu viitoarele produse Apple inainte cu cateva luni ca ele sa fie lansate oficial. Cel mai probabil imaginile vin de la producatorii de componente autorizati de catre Apple sa produca viitoarele iPhone-uri. Conform autorilor zvonului, in schitele de mai jos avem prezentate iPhone 5S si „iPhone Lite” – cel mai probabil iPhone-ul ieftin despre care se tot zvoneste.

lite-130618-1 iPhone

Pentru inceput, iPhone 5S are un design identic cu cel al iPhone 5, singura diferenta notabila fiind carcasa care pare a fi mai groasa la noul terminal cu 0.1 mm decat cea a iPhone 5. Daca ne uitam atenti la schita de mai jos vom observa ca flash LED-ul noului iPhone 5S are o forma dreptunghiulara, spre deosebire de forma rotunda pe care o are flash LED-ul iPhone-ului 5. In ultimele luni s-a tot zvonit ca viitorul iPhone 5S ar urma sa aiba un flash LED dublu cu ajutorul caruia sa putem face poze de o calitate mai buna in conditii de luminozitate scazuta, iar modificarea formei locasului pentru flash LED ne poate indica acest lucru.

lite-130618-3 iPhone

Trecand la iPhone-ul Lite, schitele prezentate acum par a concorda cu ce am auzit in ultimele luni, adica desenul carcasei este asemanator cu cel al iPod classic, avand marginile mult mai rotunde decat cele ale carcasei iPhone 5. Butoanele si partea de jos a iPhone-ului ieftin sunt asemanatoare cu ce am vazut pe iPod touch generatia 5, Apple schimband forma butoanelor fizice din partea laterala cel mai probabil pentru a reduce din consturile de fabricatie. Carcasa iPhone-ului ieftin este mai groasa cu aproximativ 0.8 decat cea a iPhone 5S si asta datorita faptului ca este fabricata din plastic si nu din aluminiu. Mici diferente sunt si in cazul inaltimii si a grosimii carcasei, noul iPhone ieftin parand a fi mai inalt si mai lat cu 0,6 mm decat iPhone 5/5S, lucru datorat de asemenea carcasei fabricate din plastic. In imaginea de la inceputul acestui articol se poate vedea o reprezentare 3D a iPhone-ului ieftin pe baza imaginilor furnizate de producatorii de carcase, aceasta asemanandu-se cu prima imagine cu carcasa iPhone-ului ieftin aparuta lunile trecute.

lite-130618-2 iPhone

Ramane de vazut cat de veridice se vor dovedi a fi aceste schite, dar daca istoria este un bun indice, atunci este foarte posibil ca viitoarele iPhone-uri sa arate identic. Producatorii de carcase sunt o sursa foarte buna si sigura de zvonuri, intrucat ei dezvolta si produc carcase in numar mare cu cateva luni inainte de a aparea produsele pe piata, totul fiind in incercarea de a fi primii pe piata care vand carcase pentru noile terminale. Oricum, nu trebuie sa ne asteptam ca iPhone-ul 5S sa vina cu un design schimbat de cel al iPhone 5, deoarece acest lucru nu se va intampla.

 

Sursa: AppleInsider

- Reclamă -